Måndag..

Jaha då va de måndag igen. Dagen började faktiskt riktigt bra, jag blev väkt vid 10 hugget av att telen ringde. Det var proffice så nu har ja jobb på ett lager fram till 1 januari till att börja med. Så de känns skönt.
Vi har även haft en liten städ dag idag, var mkt välbehövligt faktikst.
Nu sitter vi och lyssnar på IFK matchen på radio och va preciss nere och handla pils, blir att fira jobbet idag, även fast jag ska upp kl 8 immorn, men ska bara på nån sorts utbildning tror ja de va så de ska inte va nån fara :)
Jag, Emil och Ingrid ska sitta och dricka för att sedan möta upp Basse och Frolle ute senare. Det blir nog superroligt !

Förresten har jag fått mitt Norska nummer :0047-46 26 04 57

Sådär dags att fixa sig !

Hörs

// Spjyv

Lördag

Jaha då sitter man här hemma en lördagkväll och håller sig på ballen och tänker på vitlöksbröd..hmm..

Nej de gör ja ju självkart inte men tanken lockar ju lite kan ja säga !
Idag har de varit en jäkligt lugn dag, hade intervue vid tre sen har ja bara varit hemma me emil.
Annat kan man ju säga om gårdagen, vi hade tänkt att slappa då oxå men de sluta me att vi vingla hem vid halv 8 imorse :D Vi va ute på krogen själva första gången utan base eller frod, de va sjukt roligt.

Nu sitter jag bara vid datan, emil sitter brevi och kollar på något hårigt youtube klipp, men är bara att respektera, alla har vi olika intressen här i livet!

nej nu får ni hade så bra så hörs vi

Over and out

/ Spjyk den gode

Emil goes Green..AGAIN

Emils Gröna kallingar åker på just nu, tänkte att ni skulle få veta de. Men de kanske inte var så svårt att lista ut.


/ Spjyk


Torsdag

Idag så har jag jobbat, det började ju inte så jätte bra kan ja säga. Låg vaken från kl 1 ungefär fram till de att ja skulle gå upp vilket var 06.00. Men de va ju inte bara mitt fel, vid halv 3 kommer en full fan me flottigt hår hem och är ful och jävligt, men de va ju inte slut me de inte, nästa fullesvin gled in vid halv 4, denna gång va de mr bonusman base som kom och han va inte lite full, fy fan ! när väl man fick han att gå och lägga sig efter lite tryckardans, brottning och visdomsord så trodde man att man skulle få lite sömn, men va händer? nästa fyllehora kommer inaför dörren, och han börjar dunka musik som satan. Ingen lätt natt som ni kanske förstår.
När ja vandra upp vid 6 så börjar äventyret att hitta till jobbet, jag skulle ta en buss till ett ställe ja inte hade en aning om var de låg, väl där framme skulle ja bli upphämtad av en blå lastbil :D va sjukt nervös, men en spjyvmaister fixar allt ska ni veta! Jobbet idag va sjukt jobbigt, jag bar kontorsmöbler, jag och en till ,helt själva bar vi allting, vilket va sjuuukt mkt ! men som sagt, en spjyvmaister..

Nu ska ja nog ta en powernapp för att sedan dricka lite eller ganska mkt öl, ska bli riktigt gott efter en hård arbets dag.

Emil vill gärna hälsa genom en silkeslen klapp på kinden me hans största dread ! hoppas ni diggar de !

Ha de gött

/ Spjyyyk

Spel kväll

För att summera gårdagens spel kväll kan ja först konstatera att jag  nu är spel mästare här i huset efter att spöat Rått-björn, Bonusman, Frod och Viktor i 3 olika spel. Allt började med att frolle kom på idén att vi alla skulle ner till Calibar för att spela sällskaps spel tillsammans med Viktor, så alla förutom jag begav sig ner för att spela då jag kände mig tvungen att följa IFK-matchen på radio, och oj vilken dramatik!
När matchen sen var slut så tog jag mig ner och första spelet att bemästra var Jakten på den försvunna Diamanten.
Efter att jag ganska enkelt vunnit en lite Älg med en Norsk flagga på var det dax för att spela en enklare variant av Bridge, där jag o Frolle ingick i ett lag och det vann vi 2 förstårs också och vann därefter en varsin ryggsäck.
Nästa spel upp var sedan Chicago som vi inte spelade färdigt riktigt eftersom klockan tickade på och vissa här skulle upp ganska tidigt, så när vi bröt de spelet så var jag i ledningen och därmed inkasserade jag 3 vinsten för kvällen!

När vi sedan kom upp till lägenheten så gick Frolle och sov omgående medans jag, Råttis och Mr Bonusman slängde oss i soffan redan vettskrämda i tanken på att vi ska kolla på 2 skräckfilmer.

Nu har Styr-björn och Mr Bonusman kommit hem efter en tur på byn efter att dom kollat när styr-björns buss till hans nya jobb kommer att gå imorn bitti så nu blir det ännu mer slappa idag. Imorn ska jag även på intervju på Proffice samma som Sprickan redan gjorde förra veckan.


Emil von råttost


Grabbkväll = Mys

Idag har vi grabbar haft en supermysig kväll. Vi laga middag och satt och åt och drack några glas gott vin. supermysigt.
Efter maten satt vi och prata lite över lite mer vin, även det riktigt mysigt, ingenting går upp mot en riktigt killkväll och lite gott vin, eller va säger ni?
Vi beslöt oss för att fullborda myskvällen på ett underbart sätt, SEX AND THE CITY filmen. Förstår ni hur mysigt? Kosa ner sig i soffan, myskläder, täcken, VIN och sex and the city! underbart !

Dagens mysoutfit:

Frod: röda kalsonger med vita prickar
Base: Röda och vita kalsonger
Emil: Gröna björn borg kalsonger
Spjyv: Röda och vita kalsonger från adam.

ett ord räcker: MYS !!!!

Upptadering !!

jaa vi har haft så otrligt mkt att göra på sistone så har inte haft tid att uppdatera. I onsdags vare dags att gå ut i byn igen och slira, de va jag, basse och emil. Frolle skulle jobba tidigt så han skulle inte ut sa han..
Vi satt hemma först sen begav vi oss ner till metro och träffa lite annat folk, sen tog vi swedes över dansgolvet, mitt i allt drag kommer ändå frolle, som va full som satan och tar över ännu mer ! han kunde inte hålla sig trots allt den gamle gode frod ! Men de va efter krogen de roligaste kom, jag och emil vandra hemmåt, och på vägen mötte vi en full Frod som va med en tjej, alla vi 4 gick upp i lägenheten, börja dunka lite musik och satt och snacka..sen kommer den gyllene låten "Ave bina" på gång och jag, frolle och emil tar av oss i kalingar och dansar framför henne :D hahah fatta vilken syn, 3 fulla svenskar dansar i kalsonger till en turklåt`? :D hon måste undrat var hon hamnat!! stackarn !

Gårdagen va en fin dag, de va dags för match, Brann mot Deportivo la Couruna ! det är en skapligt stor match, samma deportivo slog för någon vecka senan Real madrid ;) Brann ligger nästan i botten på Norska ligan så det kunde ju bara gå på ett sätt? men nej så fel, brann spela riktigt bra och vann me 2-0 :D Lite skillnad mot IFK kanske? Så nu är de bara inhandla årskort och matchtröjja !!
Vi hade tänkt att ta massa kort, men när vi kommer in på arenan så märker emil att batterierna e slut i kameran, trost att han laddad dom =/ hm..skaplig miss !

Förresten så ska jag på min första intervjue på måndag, lite nörvös men de ska nog gå bra :)

Ha de bra allihopa, kröka hårt !!

// Spjyk

Julafton?

Preciss nyss upplevde jag och min håriga vänn något som påminde lite om julafton, och de va inte att emil e lik jultometen. Det var den gyllene Basse aka mr Bonus man som stamplar in genom dörren, med sig har han, Pizza, cola, kakor och Band of Brothers boxen !! fan han e bra att ha iblande den där base !

2 av mina vänner från norrköping ska bege sig till Norge, men dom sviker ur och åker till Oslo, det är alla våras favorit gummi rumpa Emma och Sandra "fotbolls vm spelas me spikar i bollen" som ska bege sig till detta härliga land !  Alla norska gutter kommer inte kunna slita sig från emmas gummi rumpa, men de tror ja hon kommer att trivas med! och sandra, va ska man säga, hon kommer mer än att passa in eller va ere man säger om norskar? man har ju hört historierna.."det var en gång en norsk.."  man skulle lika gärna kunna byta ut norsk, mot sandra, lika dumma båda 2 ;)

nej men de blir nog bra för dom 2, vi får ses sen vart efter :)

Nu blire flotta sig och försöka komma upp i emils nivå. även fast jag och ni vet att det är praktiskt taget omöjligt..

Ha de bra

// Spjyyyk

Vi blir kvar..

Då kan vi meddela alla våra trogna och inte trogna läsare att vi kommer forstätta våran härliga satsning med denna blogg !
Varför då denna helomvänding? joo svaret är enkelt, emil vill helt enkelt kunna förgylla era ensama hemma kvällar med sitt underbara, lite små flottiga hår. Så ni behöver inte oroa er, emils hår kommer ni få se mer av !

Denna dag i Bergen har varit rätt så bra, vi började söka lite jobb sen gick vi hem för att dyngstäda hela lägenheten, de blir ganska stökigt när 4 svenska Gutter bor tillsamans !

Nu blir de att käka tacos sen kosa ner oss och mysa me emils hår, äta lite rester där ifall man inte blir mätt av tacosen !

 Ser de inte lite gott ut?


Dagens outfit kommer nån dag igen..vart ju en given succé förra gången!

ha de bra! tack o hej !

/ Spjyk

hmm...

Efter ihärdigt disskuterande har jag och emil övervägt att lägga ner bloggen. Vi känner att vi inte får tillräkligt respons på våra inlägg och känner att det är meningslöst att skriva mer..tjatar ni mer så skriver vi mer, allt hänger ihop..!
vill ni har rolig läsning så får  ni skriva mer till oss ! så är de bara!

tack och hej för nu !

//

Spjyk och emil

kvällens Outfit

Här kommer kvällens outfit, först ut är emil:











Och här kommer Spjyker:









Där har ni dagens krök outfint, ser de bra ut ? är de som ni förväntat er?
Nöjda nu?

Skepp O hoj

Emil och Spjyk

Lördag

Idag har vi varit ute på stan och letat lite jobb, men svårt en lördag för oftast är inte cheferna där då !
Nu slappar vi, det är emils tur att laga mat, jag och frod hoppas innerligt att de blir godare än förra gången emil försökte.

Basse är på jobb nu och Frolle ska strax gå, då ere bara jag och emil kvar som ska sitta och dricka öl tills basse slutar, sen blire uttång idag igen. Frolle ska vara bartender på metro, så vi går nog förbli där och tvingar mr pissmästarn att ge oss dricka :D

det var allt från oss SuperSwedes idag, kommer nog ett inlägg om kvällens bravader inatt nångång..

men ni får ha de så bra och kröka stenhårt de ska vi göra

MVH

Mr Bonusman, Mr Pissmästaren, Mr "henne vill ja gifta mig me" och mr modell

Fredag !

Igår kväll så bestämde sig Base och Spjyk för att gå ut och ta ett par pils, emil skulle bara slappa hemma och frolle sa att han skulle ner till calibar och prata me viktor bara. Jag och base började kvällen på Silver med ett varsit partypack, det innebär en öl och en Shoot. Vi vandrade sedan vidare till Schotsman där vi börja hiva i oss mer och mer..det var riktigt roligt.  Men de va på hemvägen de sjuka börja hända, först när vi skulle handla mat så sa han i kassan att Fredrik hade betalat för mat mn inte tagit den med sig, så vi fick efter mycket om och men ta med sig hans mat. Men han var ju inte full tänkte vi ? men ack så fel man kan ha, han ligger helt däckad me kläderna på, går inte prata me han. Sen när ja sovit ett tag så hör ja ett irriterande ljud, de lät som reng men mycket närmare på nått sätt, ja vänder mig om och ser Frolle stå och PISSA på min väska och mina kläder ! ! Sen spydde han ut genom fönstert för att sedan gå tillbaka till sin sköna sömn ! det blev trotsallt inte bara att prata med vikor, en riktig helkväll för den gamla pissmästaren Frod !

Nu är vi även igång me att söka jobb ordentligt, varit ute på stan idag ! blir en tur till imorgon.
idag blire bara slappa som gäller, kanske glo på nån film och städa måste göras oxå, låter som en rolig fredag va?

Skepp O hoj

/ Spjyk


halva ligan ute och slirar!!

draaaaaaaaaag ! sova !


Fylle blogg

För de första ber vi så hemskt mkt om ursäkt. intresset var inte tillräckligt stort från er läsare så de blev ingen dages jobb outfit, ni får helt enkelt tjata mer !
denna gyllene dag i Bergen har bestått av enbart krök. vi sov till klockan 15 sen slappa, laga mat och sedan böjran kröka !
det var en rolig kväll spm slutade ännu roligare med en gamal klassiker, Emils NAKENRACE!
Emil som var full som en kastrull bestämde sig för att slänga av sig alla kläderna, ta kalsongerna på¨hyvet och springa naken genom Bergens vilda natt ! det var helt galet.
Nu sitter jag här, full som satan och längtar inte ett dugg hem, saknar ni oss?

ha de bra,

Spjyk

Riktig utflykt

IDag har vi varit på en riktig utflykt, det var Jag, Basse, Emil och Kristina, frolle var på jobbet så han missa den otroliga vandringen. Vi skulle bestiga berget !
Redan innan vi kommet fram till stigarna så undra vi va de va vi  hade gett oss in på, det var riktigt jobbigt men vi svenska Gutter hade bestmt att vi skulle visa Norskan att vi var dom beryktade vikingarna från grannlandet och inte vika ner oss.
Vi vandrade uppåt mot toppen men vi gjorde även några uppehåll, dels bestog uppehållen av att, Rida på en ren, Trängas inne i en "grotta"  klätta upp och kramas uppe på ett troll, ta massa utsiktsbilder sen till sist, vara King of the world uppe på toppen. Det var riktigt coolt,  jag var grymt rädd uppe på toppen, men som sakt, Vikingarna från Sweden ger sig aldrig !
Efter ett bra tag och mycket svett så va de dags för den sköna vägen neråt, det var superroligt och en sak vi verkligen inte ångrar att vi gjorde, trots att man kan ta Lift upp i berget :D

Väl hemma la vi oss och vila lite medans de va emils tur att laga maten, han bjöd på Spaghetti och korv.

Nu blir nog slappa resten av kvällen, upp immorn och söka arbeten.

Lite bilder från trippen..

Den berömda

Den berömda renen













De va dagens blogg..immorn blire söka jobb som sagt, kanske börjar dagen men en gamal klassiker som "dagens Jobb out fit?" är de nått som lockar våre trogna läsare? säg till i så fall !!

// Spjyk


I love your Fluffy hair !

Nu är man hemma igen eftern en rolig utekväll igen..
de började med att jag, basse och emil tog några pils och LYSSNA på sverige matchen, sen gick basse och jobba,
Bassa jobbade i ca 2 timmar sen kom hem och tog mer pils. Vi gick ner till Metro och där börja vi dynga ordentligt.
Det var lika roligt som vanligt men de roligaste kom när jag och emi skulle fylle äta, det kom fram en Amerikansk tjej och började prata med oss, hon tycktre om emils hår (Tro de eller ej) sen så älskade hon min slips, och då klämmer jag ur mig att jag "love your fluffy hair" . Vi stod och pratade ett tag innan vi begav oss hemmåt, väl hemma så säger emil ett nytt redan klassiskt tal:

"Hon va så fin, underbar, söt och supertrevlig att ja vill gifta mig med henne"

Den gyllene emil har pratat igen..men va inte han kär i den andra tjejen tänker ni då?
men faktum är att emil är en riktig pimp här i bergen och hugger tjejer som en riktig casanova.

Nu äter vi pizza och ska snart sova

de va dagens fylleblogg...

over and out

/spjyk

Fylleblogg igen !

Idag har vi tagit en riktigt barrunda, de börja me att jag och emil glömde att köpa pils, så vi fick drifcka billigt hoss basse se hoss frolle. Men de funka fint de me :)
sen hände nått riktigt sjukt, jag och emil ser några på gatan som vi kände igen, vi gick fram och de visade sig att dom var från NORRKÖPING !!!! världen är sjuukt liten! Dom hade kommit hit förra veckan ! helt sinnes sjukt !
Vi gick alla superSwedes först till Metro, sen gick jag , emil basse och frolle vidare till Schotsmen och Calibar, drack lite där sen vidare tillbaka till Metro.
Ni anar inte hur suuukt detta är !
Vi trä'ffar en massa roligt folk, börjar komma in i de här nu..bara jobb och lägenhet som fattas, men de börjar vi söka på måndag :D

Nu är de dags sova

Ha de riktigt gött så hörs vi

Krök immorn igen, fylle inlägg kanske?

Hörs

//

Spjyk

Gårdagen

Gårdagen började riktigt segt, effter våran håårda utekväll så skulle jag, Emil och basse upp klockan 9 för att jobba på R.E.M. Alla var sjukt slitna, sen visa de sig att de bara var vi 3 och en till som skulle sätta upp alla tälten, staketen, kylskopen, drickan m.m..de va ju inte lite jobbigt! Efter ett par timmar där så var vi äntligen klara och det böjrade ramla in ca 100 pers till, B.la Frolle som bara skulle jobba där under konserten. Vi vart utplacerade på olika stationer, jag fick stå i Bar 2, där häller man upp öl, Vin, cola och vatten. Emil fick stå och sälja bongar, typ som små kopunger där de står va dom har köpt , sen lämna dom de till mig så visste ja va ja skulle hälla upp. I början va de ganska lungt. men efter ett litet tag så va de så sjukt stressigt, öl maskinen va nog inte avstängd på hela kvällen, så nu är ja kung på att hälla upp öl ;)
Vi hade ju varit så trött hela dagen och skulle bara hem och sova, men ser man så mycket öl så känner man ganska fort att de inte längre är något alternativ, så efter konserten när vi städat och så..så va de raka vägen hem, duscha, dricka lite fort sen ner till viktor på calibar igen !  Förrutom Emil som inte orkar me trycket så han låg hemma och sov..
Efter Calibar blev de Metro, skapligt drag igår..Basse bestämde sig för bortamatch, så ja och frolle var på väg hem när vi träffa några som ville me på nachspiel (efterfest) så hem till oss, vart ju bara 4 pers men ändå, väckte emil och forsatte dricka !

Det var en rolig kväll, bra dra på R.E.M, massa folk, tror de va 19 000 biljetter sålda.
Ikväll jobbar både frolle och basse, så får se va jag och emil Hitter på, kanske tar en öl på Calibar tills dom andra slutar sen ut i vilda natten igen. !

Ha en bra dag

/Spjyk


Vilket jälla draaag!

då ligger man i sängen, full som satan efter en hård men sjuuuukt roligt utekväll.
Vi stara kävllen me att dra ett par pils hemma, sen drog vi till calibar där viktor jobba och bjöd på massa dricka, riktift trevligt, Sen vandra vi vidare mot Sumo och drog ett par pils och nån shoot..sen stack vi till metro, en gryyymt roligt krog, vilket drag på en onsdag alltsp ! suuukt !
ja kan bara äga så här, i norge finns dom FINAST ´tjenrena, helt otroligt !!!!!

Kvällens seriösa prat... " hon Katarine är så fin så ja vill köpa ett halsband till henne"

dom gyllene orden kommer från Emil...är han kär mån tro ? Fortsättning följer i denna underbara saga...

Nu ska ja sova, jobb om 6 timmar på R.E.M konserten, sen blir nog efterfest :D

Ha de Göj

/ Spjyyyk

Lite bilder, ...

Utsikten från lägenheten


Bergen igen

Igen

Flottis på G

Frod


Lite bilder, mer kommer..men har glömt kamernan när vi är ute på stan..

//Spjyk

Burken igen

Jaha då var det dax igen för att slita burken i stycken!
Base är på jobbet medans frolle, tobbe och jag e hemma och dricker bars!

Kvällen kommer väl se ut ungefär så här: Gå ner till Calibar dricka öl, spela kort/schack :d haha..
Efter att spöat alla på några rundor kort rör vi oss vidare till Metro för att sedan fiska på djupt vatten!

Ses i framtiden / Emil

Första natten i Bergen

Efter ruggit hårt krökande hemma  i lyan med vår speciella vänn Kaptenen så bar de iväg ner till en krog som hette Silver, där blev de lite öl och en fernet innan vi vandrade vidare mot vamoos, snackade lite me folk innan vi fulla som faan vinglade hemmåt. Men vad är en krök kväll utan fyllekäk tänkte vi och köpte en minicalzone på 7 elven, den va nått otroligt god !!
Efter de här så kommer ja inte ihåg så mycke men va gör de, när man har polare som filmar ? en riktigt sjuk film där jag lättar mitt hjärta :D yuotube kanske?

Idag faller regnet som vanligt här i bergen, men vi har ändå varit ute på stan och kollat runt lite, skulle till Skattetanten och fixa skatte papper, men dom hade bytt adress och vi hitta inte dit, tar de immorn :) Nu ligger alla och bara slappar vi får se va de bjuds på för äventyr ikväll !

de va allt för nu, en längre och mer utförliggare verision om kvällen kommer nog upp senare !

Ha de gött

/Spjyk


1 2 3 och 4 Gold Team



Emil



Modellen (Spjukis)



Base



Frod

De gyllene 1, 2, 3 och 4 i ingen ordning :) Ni får finna ut själva vem som är vem!

Äventyrets äventyr! Nytt sällskap har skapats

De två nya "gutterna" anslöt sig till gänget idag och det var som vi här i Norge säger "koseligt". De gamla musketörerna i kända Sneaky Team (basefrod.blogg.se) mötte upp guttarna vid 13 tiden och visade dem den stora byn, dröjde inte många meter innan Spjukarn snabbt konstaterade att han "fan kommer gå vilse i den här jävla byn".

Spjukarn klagade en hel del medans Emil var tapprare, trapporna upp till den GYLLENE LYAN dödade nästan de två nykomlingarna när de var tvugna att bära sina egna väskar (basefrod hjälpte starkt till med att bära en varsin datorväska :).
Allt ylande tog snabbt slut när de såg det som kommer bli deras hem den närmsta tiden (hoppas inte för länge bara/ Frod), Spjukern konstaterade snabbt att det här måste vara "århundradets gökarlya nummer 1 precis som jag vill ha det!". Emil var försiktigare och sa mer fint att "den här lyan är riktigt grym så jäkla nice", musketörerna var inte så lite nöjda med de konstaterandena.

Drog ett fint varv på stan där BaseFrod utnyttjade sina kontakter lite för att gynna de två nya gutterna. Spjukis presenterade sig självklart för alla som "Modellen" och inte som Spjukis, kan ju lätt erkänna att ingen var förvånad och höll snabbt med att han verkligen är "Modellen" (kan ha varit Spjukis underbara "modell look"  som fick oss att ge med.
Spjukis aka Modellen men även av oss kallad "Den Löse" såg nöjt på när alla börja nämna han som den otroligt kände "Modellen".  

Det var första delen av dagens äventyr! Fortsättning inatt efter ett par bartömningar så vi är riktigt i stöten :)
Fina bilder på nya gänget där vi heter "1,2,3 och 4" i ingen direkt ordning (ni får lista ut själva efter framtida inlägg :)

/Base


Framme i Bergen

Jaa då var v framme efter en härlig flygresa

Frolle , Basse och deras norska vänn René !!

Lägenheten vi bor i just nu är jäklit fräsch, takvåning me balkong och allt :D

Nu ska vi ut och käka lite sen gå på burken !!!

Over and Out

/ T

RSS 2.0