Lördag !

fy fan va de blev hårt igår..jag och jensa stekte ut på äventyr ! för er som undrar vem jensa är så är de en Göteborgare som ja träffat här. Hur skön som helst !

Kvällen börja me att ja skulle gå till jens, när ja gått halvvägs så kommer ja på att ja glömt legg och pengar så fick vandra tillbaka hemmåt igen. Inte fan orka ja gå hela vägen tillbaka igen så de blev att ringa taxi.

Vi satt och drack massa öl, och sprit sen vandra vi ner mot Metro som så många ggr förr.  Beställde in öl och fernets och bara körde på !

Efteråt käka vi hos patrik sen gick mot jens igen där vi skulle lira lite spel, men vi kom aldrig så långt utan ja somna i soffan !

vakna runt halv 12, bakis som ett jävla as och tog den långra promenaden hemmåt.

så nu ligger ja i sängen och vilar upp mig inför ett jävla ståhej ikväll, patrik och jag ska glida omkring och köra steeenhårt !!!

får se hur kvällen blir, men antagligen kommer ja inte ihåg så mycket imorgon och då vet man att man haft kul iaf !

hare götttt

oj så länge de va..

Sjukt länge sen jag skrev något här. Men har inte riktigt orkat, ska bli bättre på de så ni får reda på va som händer oss vilsna pojkar i Bergen.

Senaste tiden har mest gått åt att jobba, sjukt tråkigt men sjukt fint när lönen kommer.

Det har ju såklart blivit en hel del krök också, som vanligt. Tror jag varit ute varje fredag och lördag sen vi kom hit, lite över 3 månader sedan !! ¨men va ska man annars göra? kan nån komma med idér ? jag kommer då inte på några !

Så imorgon är de då fredag igen, blir väll antaligen att dra på sig partylooken och fara ut i dimman igen.

men det roligaste kommer bli på lördag, då ska jag och patrik ut och göra stan, alltid kul att kröka me den göteborgaren, tyvärr händer de för sällan för han jobbar varenda helg ! men på lördag blir de steeen hårt ! tror kanske att tjejerna ska med, om dom inte skulle vara hemma och titta på en Britney spears dokumentär!!! :D haha !

Snart är de jul oxå, fan så skönt att slippa skiten. alla man pratat med här tycker att det är sjukt att man inte ska hem. men va händer hemma? samma sak som varje år? vaknar sjuuukt tidigt, är allmänt seg, äter, äter äter..sitter. sitter, sitter..är den mest överksattade och tråkigaste dagen på hela året.
Året julafton kommer nog se ut såhär..vaknar hemma vid 1 hugget, chillar lite, sen vandrar bort till patrik och hänger, sen blir de julklapps lottning och nått käk kanske, sen börja dricka lite öl. fan så fint !

ååh längtar till nästa vecka också, är ensam hemma, tjejerna ska till stavanger en vecka :D ska blir gryyymt skönt.

ska försöka ta lite foton och lägga in, va ju ett tag sen ni såg oss ;)

ska försöka skriva lite oftare nu..

ha de bra

RSS 2.0