Gårdagen

Gårdagen började riktigt segt, effter våran håårda utekväll så skulle jag, Emil och basse upp klockan 9 för att jobba på R.E.M. Alla var sjukt slitna, sen visa de sig att de bara var vi 3 och en till som skulle sätta upp alla tälten, staketen, kylskopen, drickan m.m..de va ju inte lite jobbigt! Efter ett par timmar där så var vi äntligen klara och det böjrade ramla in ca 100 pers till, B.la Frolle som bara skulle jobba där under konserten. Vi vart utplacerade på olika stationer, jag fick stå i Bar 2, där häller man upp öl, Vin, cola och vatten. Emil fick stå och sälja bongar, typ som små kopunger där de står va dom har köpt , sen lämna dom de till mig så visste ja va ja skulle hälla upp. I början va de ganska lungt. men efter ett litet tag så va de så sjukt stressigt, öl maskinen va nog inte avstängd på hela kvällen, så nu är ja kung på att hälla upp öl ;)
Vi hade ju varit så trött hela dagen och skulle bara hem och sova, men ser man så mycket öl så känner man ganska fort att de inte längre är något alternativ, så efter konserten när vi städat och så..så va de raka vägen hem, duscha, dricka lite fort sen ner till viktor på calibar igen !  Förrutom Emil som inte orkar me trycket så han låg hemma och sov..
Efter Calibar blev de Metro, skapligt drag igår..Basse bestämde sig för bortamatch, så ja och frolle var på väg hem när vi träffa några som ville me på nachspiel (efterfest) så hem till oss, vart ju bara 4 pers men ändå, väckte emil och forsatte dricka !

Det var en rolig kväll, bra dra på R.E.M, massa folk, tror de va 19 000 biljetter sålda.
Ikväll jobbar både frolle och basse, så får se va jag och emil Hitter på, kanske tar en öl på Calibar tills dom andra slutar sen ut i vilda natten igen. !

Ha en bra dag

/Spjyk


Kommentarer
Postat av: Martin

Haha är det dyng krök varje kväll lr?:D

2008-09-05 @ 14:13:17
Postat av: Tobbe

jaa de har blivit så än sålänge, det är så som frolle och basse sa innan vi åkte!

2008-09-05 @ 14:27:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0