Äventyrets äventyr! Nytt sällskap har skapats

De två nya "gutterna" anslöt sig till gänget idag och det var som vi här i Norge säger "koseligt". De gamla musketörerna i kända Sneaky Team (basefrod.blogg.se) mötte upp guttarna vid 13 tiden och visade dem den stora byn, dröjde inte många meter innan Spjukarn snabbt konstaterade att han "fan kommer gå vilse i den här jävla byn".

Spjukarn klagade en hel del medans Emil var tapprare, trapporna upp till den GYLLENE LYAN dödade nästan de två nykomlingarna när de var tvugna att bära sina egna väskar (basefrod hjälpte starkt till med att bära en varsin datorväska :).
Allt ylande tog snabbt slut när de såg det som kommer bli deras hem den närmsta tiden (hoppas inte för länge bara/ Frod), Spjukern konstaterade snabbt att det här måste vara "århundradets gökarlya nummer 1 precis som jag vill ha det!". Emil var försiktigare och sa mer fint att "den här lyan är riktigt grym så jäkla nice", musketörerna var inte så lite nöjda med de konstaterandena.

Drog ett fint varv på stan där BaseFrod utnyttjade sina kontakter lite för att gynna de två nya gutterna. Spjukis presenterade sig självklart för alla som "Modellen" och inte som Spjukis, kan ju lätt erkänna att ingen var förvånad och höll snabbt med att han verkligen är "Modellen" (kan ha varit Spjukis underbara "modell look"  som fick oss att ge med.
Spjukis aka Modellen men även av oss kallad "Den Löse" såg nöjt på när alla börja nämna han som den otroligt kände "Modellen".  

Det var första delen av dagens äventyr! Fortsättning inatt efter ett par bartömningar så vi är riktigt i stöten :)
Fina bilder på nya gänget där vi heter "1,2,3 och 4" i ingen direkt ordning (ni får lista ut själva efter framtida inlägg :)

/Base


Kommentarer
Postat av: Tilda

Haha, Spjyvern i ett nötskal :D

2008-09-01 @ 22:15:50
URL: http://tildiewildie.blogg.se/
Postat av: Spjyk

Tro inte på allt base säger ;)

2008-09-01 @ 22:24:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0