Händer det nått?

Jaa det var en kommentar jag läste preciss. Då är svaret att det händer alldeles för mycket för att en man som jag ska hinna me att skriva blogg också ! 

Men idag har jag en minut över i mitt annars så grymt stressiga liv i Norge !

Vi kan börja me helgen, Eller torsdagen. Då var de fest för folk som har jobbat på Konserter här i sommar, det var en helt galen kväll. Vi samlades ett helt gäng hoss basse och frolle vid 6 hugget och börja kröka för att sedan vandra ner mot Metro vid 8. Där hade vi vip avdelningen med gratis öl hela kvällen. Sjukt fint !

Fredagen behöver vi inte ens prata om, hatar att va hemma på en fredag !!!
lördagen däremot va man tillbaka i vardagenoch drack några pils med den gamle goda vännen Kaptenen, alltid lika trevligt när han hälsar på ! för visst finns han på riktigt? me lapp på ögat och krok på armen? sandra säger de iaf !

Jag fick oxå ett hemsläpp denna gyllene lördag..



Fy fan vilken heting man drog med sig va?

Nu är de måndag igen och tillbaka på Gilde, upp 05.45 idag, kändes skit kul att gå upp då när sandra och emma låg kvar i sängen och dyngsov. Men ja traska ut i regnet, mörkret och kylan mot GILDE, I LOVE IT !!!

När jag kom hem så är de första jag hör att nån gråter, vid en närmare titt så är de både emma och sandra som STOR tjuter för att dom tittar på ett avsnitt av One three hill ! !! hur går de till?

Som vanligt bjuder sandra på sig själv lite också, eller bjuder och bjuder, hon är bara allmänt lite trögare än oss andra, hon skulle vika upp ett Torkställ och kvinnan förstår inte hur man gör, till råga på allt så klämmer sig Flicketösen sig i fingret oxå ! va ska man göra åt denna sandra?

De där va en liten uppdatering !

More too come

// Tobbe



sööööööööööööööt

Onsdag

Jaa idag skulle jag gått upp tidigt, vid 10 tänkte jag för ja skulle handla busskort samt gå till banken och fixa kontonr och lite sådär. Men när klockan ringer vid 10, hur sugen är man på att gå upp då? Inte ett dugg kan ja säga er. Så blev som vanligt att ja gick upp vid 12 för att springa till bussen och åka till mitt supertrevliga arbete GILDE !

När jag kom hem så hade tjejerna lagat pastasallad, det va sådär gott som bara en pastasallad i Bergen kan vara ! och det vet ju alla hur det smakar! om inte, så får ni komma hit och testa !!

Om ni inte får nog av mina aventyr i norge så kan ni ju alltid läsa mina roomisars bloggar, dom skriver mycket, men mest skit, men eftersom ni är såna nördar så går de nog bra?

Sandraeandersson.blogg.se

Heykiddo.blogg.se


Tack och hej

// Tobbe

Måndag

jaa då va de dags för en ny spännande vecka. Kändes sjukt roligt att vara tillbaka på Gilde, jag frågade om ja fick jobba helg också för ja tyckte de va så roligt !
idag på jobbet har jag packat hela Hjortar :D vart helt chockad när ja öppna kartongen och det låg Hjortar där i !! bara ta tag dom i benen och slänga in dom i påsar, jobb måste ju göras. är ni inte avundssjuka på mitt underbara arbete?

jag har inte hunnit med så mycket mer än jobb idag. Nu ligger vi alla 3 i sängen och tjejerna tittar på High School Musikal 2. Fuck asso så dålig film !! 

immorn är det den gyllene tisdagen, jobb först till 9 sen dra till Calibar på den nu klassiska spelkvällen. Det ska bli spännande ! 

Ny vecka - nya äventyr i Bergen, jag ska hålla er uppdatarade !!

Boonzkiii Bukisar !!

/ Tobbe 

söndag igen då !

Då va helgen strax slut då, tillbaka till Gilde immorgon ,fan va de ska bli roligt alltså, längtar redan !!!!
Helgen har varit ganska bra, i fredags så flyttade vi så vi firade med en utgång. Vi satt först hemma i gamla lägenheten sen gick vi vidare mot metro, det var sjukt roligt !
Igår skulle jag dricka igen, köpte massa pils och skulle precis börja dricka när telen ringde, de va om att jobba igår på en nattkllubb som heter Feliz, så jag och emil fick jobba där, i Garderoben. Det var grymt mycket stress men det pengar är alltid bra ! När vi sedan slutade vid 03.20 så mötte vi upp Chrisitna och Chatrine och gick hem till Christina och "festa" lite. Det var riktigt trevligt. Sen vi 6 tiden va de dags att gå hemmåt,

Idag har jag bara sovit, nästan gått upp nyss !

Får se va som händer idag, Kanke uttgång? eller tv spelskväll hemma? svårt val !

Lite bilder från lyan då..





 Så ska ett kylskåp se ut, eller?







 Första blomman på plats !

Sådär ja, nu har ni sett de också !

Ha de gött

//Tobbe


Lägenhet !!!

Ja då har vi flyttat till egen lägenhet, Jag, Emma och sandra blev de som flyttade ! Emil har inget fast jobb ännu så han e kvar borta på andra lägenheten. Men så fort han får jobb så planerar vi att han antigen kommer bort hit, eller att vi söker till en större ! de kommer bli super bra !

Det kommer dock bli lite trångt, är bara en 2:a men de blir nog mysigt ! Gött med något eget iaf !

Nu ska jag duscha sen börja kröka ordentligt !

ha de gött !

så hörs vi bloggnördar !!!

hej då


HEPP

Hej hej!
Vilken dag det här blev till slut då!
Imorse så vaknade ja, Tobbe, Sandra o Emma klockan 9 tror ja det var. Varför vi gick upp så tidigt var för att det var husesyn på lägenheten och då kan vi inte visa tecken på att vi just nu bor 6 stycken i en 3, vilket man inte får. Så vi fyra begav oss ner mot stan för att käka lite frulle (jag köpte inget, hittade istället en man på gatan som gick och delade ut gratis äpplen, gratis är gott!!) och för att möta upp Kajsa som vi träffade på Soho igår.
Efter att vi suttit inomhus ett tag så bestämde sig Sandra och Emma föra att gå hem eftersom dom var alldeles för slitna från gårdagen för att göra nåt annat. Jag, Tobbe och Kajsa gick då till Skattetaten och fixade lite me all jävla byråkrati som det innebär när man drar till ett annat land.
När det sedan var avklarat så var det dax för Tobbe och slänga sig på bussen och dra iväg till sitt jobb som han redan har en kärleksaffär med.
Då återstod det bara jag och Kajsa kvar så vi drog till ett litet fik på nån mindra bakgata som var jävligt nice, och några minuter senare anslöt sig dom två skräcködlorna Emma och Sandra till fiket där vi sedan tillbringade några timmar med att spela kort och dricka en öl.
När vi bestämt oss för att gå hem igen så var det bara att slänga sig på soffan med ett riktigt svandyk för att göra så lite som möjligt.

Nu är klockan 02.58 och jag ligger i sängen och har precis kollat på Freedom writers diary som var en jävligt bra film i vänan på att Tobbe, Basse och Frolle ska komma hem från Felic, då jag inte kunde hänga på eftersom senast ja skulle in där så mumla vakten nåt liknande "Du kommer inte in här, du måste se finare ut. Så nästa gågn kanske man borde komma i den andra outfiten som då innebär att jag förmodligen skulle få spändera natten i häktet för blottning hehe.

Green man

Emil hade tydligen ångrat sig igår angåede dom gyllene gröna kallingarna och "förvånnande" nog tog på på sig dom idag ! Ville bara att ni skulle veta de!

Emil  - The man whit the Green Undies !

/

Spjyv

Fredag !

Jaha då ber vi så hemskt mycket om ursäkt igen Pga för dålig uppdatering men har haft så mycket att stå i på Sistone !
har ju varit möten överallt och massa som vill träffas hela tiden, jag har ett SÅÅÅ jobbigt liv !!!
Och eftersom jag älskar att skriva blogg hela dagarna så har ja mått riktigt dåligt dom här dagarna som jag inte skrivit nått. kanske dags att börja me videoblogg? tror på succé !!!

Den här veckan har jag börjat på ett jobb, det heter Ginde Köttlager. Det är väll hyfsat, inte direkt glimrande men va fan de är ett jobb iaf !

Vi har fått 2 nya as till oss i veckan oxå, det är Sandra (Hon som va så dum om ni minns, hon lever verkligen upp till ryktet) sen Emma aka Gummi rumpa som har tagit sitt pick och pack och dragit till  bergen ! ända rätta !  Det är grymt trångt men det får funka, men inte för så lång tid, bor ju på varandra ! ifall de blir kris så vet ni ju va som händer? Emil får ta sina gröna kallingar och lägga sig på balkongen som den råtta han är !  Förresten, preciss när ja skrev detta så kommer dom fram, nytvättade, med den där lite upphetsande doften, dom gullene GRÖNA kallingarna !

Nu sittet jag och äter och ska snart dricka pils, de ska bli gott. ! Jag, Sandra, Emma, Emil, Ingrid och nån kompis till henne kommer hit senare!  blir nog kanonkul, tror den här kvällen får 4 av fem Toasters!

Skepp o Hoj Buksvågrar och ni andra trogna läsare !

// Spjyv

RSS 2.0