HEPP

Hej hej!
Vilken dag det här blev till slut då!
Imorse så vaknade ja, Tobbe, Sandra o Emma klockan 9 tror ja det var. Varför vi gick upp så tidigt var för att det var husesyn på lägenheten och då kan vi inte visa tecken på att vi just nu bor 6 stycken i en 3, vilket man inte får. Så vi fyra begav oss ner mot stan för att käka lite frulle (jag köpte inget, hittade istället en man på gatan som gick och delade ut gratis äpplen, gratis är gott!!) och för att möta upp Kajsa som vi träffade på Soho igår.
Efter att vi suttit inomhus ett tag så bestämde sig Sandra och Emma föra att gå hem eftersom dom var alldeles för slitna från gårdagen för att göra nåt annat. Jag, Tobbe och Kajsa gick då till Skattetaten och fixade lite me all jävla byråkrati som det innebär när man drar till ett annat land.
När det sedan var avklarat så var det dax för Tobbe och slänga sig på bussen och dra iväg till sitt jobb som han redan har en kärleksaffär med.
Då återstod det bara jag och Kajsa kvar så vi drog till ett litet fik på nån mindra bakgata som var jävligt nice, och några minuter senare anslöt sig dom två skräcködlorna Emma och Sandra till fiket där vi sedan tillbringade några timmar med att spela kort och dricka en öl.
När vi bestämt oss för att gå hem igen så var det bara att slänga sig på soffan med ett riktigt svandyk för att göra så lite som möjligt.

Nu är klockan 02.58 och jag ligger i sängen och har precis kollat på Freedom writers diary som var en jävligt bra film i vänan på att Tobbe, Basse och Frolle ska komma hem från Felic, då jag inte kunde hänga på eftersom senast ja skulle in där så mumla vakten nåt liknande "Du kommer inte in här, du måste se finare ut. Så nästa gågn kanske man borde komma i den andra outfiten som då innebär att jag förmodligen skulle få spändera natten i häktet för blottning hehe.

Kommentarer
Postat av: saNtino

Låter som en bra ideé det där med att testa en ny outfit för att komma in, kan bli något roligt att skriva om här sen när du testat!:D

2008-10-09 @ 16:36:41
Postat av: Ingriid

Aaw, Emil du vet vi skulle ønske du var med oss!

2008-10-09 @ 22:06:04
Postat av: Promoe

Emil kom igen nu o kör en dagens outfit med spjyv. Det passar ju skit bra i och med att du inte kommer in annars. Så slå ihop två flugor i en smäll :D

2008-10-13 @ 15:26:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0