Uppdatering...

Kände mig tvungen att uppdatera eftersom ni alla tjatar så dant !


Denna vecka har mest bestått av att sova, jobba, sova jobba..så har faktiskt inte haft så mycket att skriva om tyvärr..
Har inte skrivit om förra helgen ännu heller..På Fredagen så va de dags att kröka till de me Patrik, det är en go gubbe från Göteborg som vi träffat, hur skön som helst. Så jag hade förfest hoss oss och så skulle patrik och några av hans vänner komma också.,.de slutade med att vi va 14 pers i våran riktigt stooora lägenhet. Sedan blev de uttgång och en jävla massa pils, riktigt nice !
Gick upp  ca 19.30 på lördagen för att ja va så jävla bakis så den dagen va bara slapp..
Söndagen så va vi på Flaring turnering, för er som inte vet va de är så är de när bartenders "jonglerar" med flaskor.
Viktor skulle vara med, han kom igång riktigt bra på slutet..
Dom som vann va riktigt grymmaa!!

Idag är de lördag och jag har preciss vaknat upp bakis igen, känns ändå lite skönt, hellre de än vakna och gå till Gilde !!!!
Igår va de Proffice fest, det var riktigt trevligt. Vi börja hemma hoss oss och tog några pils innan vi vandra bort till Resturangen där vi skulle hålla till. Där fick vi lite gratis dricka, sen riktigt god mat !
Då undrar ni säkert om den gyllene kaptenen kom på besök även denna gång? men tyvärr så måste han varit ute på andra äventyr och härjat, eller så har skeppet gått på grund helt enkelt , för där var han inte iaf !! lite smått besviken på han. Men ryktena säger att han har satt in siktet på Bergen ikväll..väntar med spänning om det är sant.

Ikväll är det dags att fira sandra som fyller 20 immorgon, så efter 12 idag ska vi bege oss ut på byn !! kommer nog bli super kul !!

Sådär, de va lite för er bloggkåta läsare att läsa om..

Ha de gött

// Tobbe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0